جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

دستگیری یکی از سرپل‌های اصلی گروهک سلطنت‌طلب در مازندران

سربازان گمنام سازمان اطلاعات سپاه کربلا در مازندران یکی از سرپل های اصلی گروهک سلطنت طلب مستقر در خارج از کشور را دستگیر کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 10
کد خبر: ۹۱۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر در این چند ماه اخیر منتهی به انتخابات ۲۸ خردادماه رسانه‌های بیگانه و شبکه معاند برای کاهش حضور حداکثری مردم در انتخابات با فضاسازی‌ها و تبلیغات ضدانتخاباتی، با ایجاد شایعه سازی، دروغ پراکنی،شبهه افکنی و همچنین متلهب کردن جامعه سعی در تغییر نظام محاسباتی مردم دارند.

استان مازندران که یکی از استان‌های تاثیرگذار در انتخابات است، و در هر دوره مردم مازندران در انتخابات بیشترین سهم حضور را از آن خود کرده‌اند، از فضاسازی‌های رسانه‌های معاند در امان نبوده و نیست.

برپایه این گزارش،سربازان گمنام امام زمان( عج) سازمان اطلاعات سپاه کربلا طی یک عملیات غافلگیرانه یکی از سرپل‌های اصلی مرتبط ب گروهک سلطنت‌طلب را مستقر در خارج از کشور را دستگیر کردند.

 این اقدام که پس از یک دوره اشراف اطلاعاتی و تخصصی صورت گرفته است، مشخص شد این فرد و مرتبطین وی با گذراندن آموزش‌های لازم و عضوگیری در فضای مجازی و حقیقی در تلاش بودند ضمن تشکیل و حمایت از کمپین‌هایی برای کاهش حضور حداکثری مردم در انتخابات به ایجاد نارضایتی‌ها دامن زده و با التهاب آفرینی برای امنیتی و سیاسی کردن جامعه  دست به فتنه انگیزی بزنند.

سربازان گمنام امام زمان(عج ) با هوشیاری و تلاش و مجاهدت‌های شبانه‌روزی، توطئه این فتنه‌گران در نطفه خفه کرده و با دستگیری سرپل‌های اصلی گروهک سطلنت بار دیگر دشمنان را در برهم زدن امنیت کشور،  ناکام گذاشتند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار